Complete pakketten op maat of online bestellen!

We werken en verkopen alleen betrouwbare merken waar we achter staan, niet die met de grootste marges. Deze zijn een perfecte combinatie tussen kwaliteit, duurzaamheid en prijs.  Dit is de sleutel tot een rendabele installatie die gedurende zijn hele levensduur opwekt zonder problemen.  Indien er toch iets zou mislopen kan u terug vallen op onze en de fabrikant zijn degelijke service en garantie.

 

In onze webshop verkopen we complete standaard pakketten van verschillende merken, die door ons aangepast worden aan uw situatie. Deze zijn verdeeld over 3 categorieën, basic, midden & top segment. Hiermee bieden we de perfecte combinatie tussen alle eisen, met maximale garanties. Op maat bieden we, naargelang de situatie, elk merk aan die het best passend is aan uw wensen.

zonnepanelen hoog rendement

Zonnepanelen 

Van zonnepanelen werken we vooral met het veelzijdige gamma van YMX zonnepanelen maar ook JA, Longi Solar, Trina Solar, Panasonic, Sunpower, AEG. Deze zijn hierop commerciëler bekendere alternatieven allen met hun voor en nadelen. Indien u een specifieke voorkeur heeft zorgen wij voor een aangepast aanbod. Onze ervaring met deze panelen leert dat deze vrijwel in alle situaties bruikbaar zijn doordat er voor elke situatie een paneel bestaat. De grootste voordelen zijn één van de meest uitgebreide garanties op de markt tot 25 jaar (zowel op product als vermogen), moderne technologie (schaduw overbrugging, bi facial,..), en dit aan een zeer interessante prijs.

zonnepanelen technische fiche

Omvormers

Van omvormers gaat onze voorkeur naar het merk Growatt. Deze bieden esthetisch mooie, compacte en betaalbare omvormers met moderne technologie aan een degelijke prijs. Daarboven bieden ze een zeer lange product garantie van 10 jaar. Ook zijn de omvormers van Sofar met gelijke voordelen en prijs zijn een goede optie. Verder kan u bij ons ook het absolute top segment krijgen zoals SMA, SolarEdge,... echter zitten deze in een duurdere prijsklasse.

 

omvormer zonnepanelen

Overige materialen

Wat de overige materialen betreft zoals montage en aansluitmateriaal, diensten en producten, werken we enkel met kwaliteit. Ook hierop zit een lange garantie van 10 jaar wat betreft het montage materiaal van de panelen.  Op al het overige zit een standaard garantie van 2 jaar zoals wettelijk bepaald. Op onze uitgevoerde installatie bieden we u 5 jaar garantie.

connectoren zonnepanelen