Complete pakketten op maat of online bestellen!

Met zelfzonnepanelenplaatsen.be, ectechnieken.be en zonnepanelenreiniging.be onderdeel van EC Technieken, willen we zonnepanelen en duurzame technieken eenvoudig en betaalbaar maken, ongeacht kennis of budget. Dit door heel het proces van begin tot einde te vereenvoudigen, producten te kiezen met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en de optie tot begeleiding met extra diensten.  Enkel zo kunnen de zonnepanelen installaties van de toekomst (ook na 2020) rendabel zijn en blijven, wat er ook veranderd aan normen en wetgeving.

 

U kan bij ons terecht voor oplossingen van A tot Z, betreffende zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, beperkte elektriciteitswerken en meer, op vraag eventueel overige werken. Dit alles verdeelt over 3 websites zodat er voldoende informatie en transparantie over onze diensten te vinden zijn. De websites en achterliggende zijn opgericht door Eric Claes, met ervaring op het gebied van mechanica, elektriciteit, algemene technieken en bouw.

 

Indien men enkele realisaties wilt bekijken of bezoeken, rendementen van bestaande installaties wil ontvangen of een offerte wenst, kan u contact opnemen met ons.